Kategorie

Ochrana osobních údajů Zobrazit v plné velikosti

Ochrana osobních údajů

TSM, spol. s r.o.

Rychlý přehled

Zákon č. 110/2019 Sb. a zákon č. 111/2019 Sb. upravují česká pravidla ochrany zpracovávání osobních údajů. Zákon doplňuje GDPR, nebo se od něho dílčím způsobem odchyluje, například pokud jde o informační povinnost správců, hlášení narušení bezpečnosti nebo způsobilost dítěte k udělení souhlasu se zpracováním údajů. Obce budou osvobozeny od sankcí za porušení ochrany...

Více informací

1 991,00 Kč  s DPH

Cena za osobu

volná místa

Nabídka na této stránce je převzata z portálu kurzů, studií a konferencí edumenu.cz. Vaši objednávku řádně vyřídíme, ale platbu bude nutné provést dle smluvních podmínek koncového dodavatele (společnosti poskytující nabídku), které Vám budou zaslány do uvedeného kontaktního e-mailu.

Děkujeme za pochopení.

Cílová skupina

Veřejný kurz

Popis

Zákon č. 110/2019 Sb. a zákon č. 111/2019 Sb. upravují česká pravidla ochrany zpracovávání osobních údajů. Zákon doplňuje GDPR, nebo se od něho dílčím způsobem odchyluje, například pokud jde o informační povinnost správců, hlášení narušení bezpečnosti nebo způsobilost dítěte k udělení souhlasu se zpracováním údajů. Obce budou osvobozeny od sankcí za porušení ochrany osobních údajů, ovšem dotčená osoba se bude, jako doposud, moci domáhat náhrady případné škody u soudu. Krajský úřad může zasáhnout do ústavně zaručeného práva na samosprávu, protože poskytování informací je v samostatné působnosti (jde o krajským úřadem nařízené vydání informace, když ji obec odmítne poskytnout). A další zajímavosti si ponecháme na vzdělávací akci, která dá prostor vašim dotazům a diskuzi s lektorkou.

Program

Zákon č. 110/2019 Sb. a zákon č. 111/2019 Sb. upravují česká pravidla ochrany zpracovávání osobních údajů. Zákon doplňuje GDPR, nebo se od něho dílčím způsobem odchyluje, například pokud jde o informační povinnost správců, hlášení narušení bezpečnosti nebo způsobilost dítěte k udělení souhlasu se zpracováním údajů. Obce budou osvobozeny od sankcí za porušení ochrany osobních údajů, ovšem dotčená osoba se bude, jako doposud, moci domáhat náhrady případné škody u soudu. Krajský úřad může zasáhnout do ústavně zaručeného práva na samosprávu, protože poskytování informací je v samostatné působnosti (jde o krajským úřadem nařízené vydání informace, když ji obec odmítne poskytnout). A další zajímavosti si ponecháme na vzdělávací akci, která dá prostor vašim dotazům a diskuzi s lektorkou.



Termín konání Místo konání Lektor
03.12.2019 (18374) PRAHA 1, Vzdělávací centrum TSM, Opletalova 1417/25 (vchod dvorním traktem, zadní budova, recepce č. 2), Praha 1, - není uvedeno
Forma Veřejné kurzy
Jazyk Česky
Kód školení 18374